Veelgestelde vragen (FAQ)

Nee, de Classic Jazz Concert Club is een stichting en kent geen lidmaatschap. Iedereen kan kaarten kopen zonder verdere verplichting.

Wij drukken geen kaarten meer, maar werken met een bestellijst bij de ingang van de zaal. Na bestelling van de kaarten ontvang je automatisch per mail een bevestiging van de gekochte kaarten.

De Club heeft de ambitie Europa’s beste orkesten op het podium te brengen. En veel van die bands zijn niet Nederlands. Daarmee onderscheidt de programmering zich van de meeste andere Nederlandse jazzclubs.

Sinds de oprichting heeft de Club er voor gekozen de oorspronkelijke jazz uit de beginjaren te laten herleven en niet de meer commerciële naoorlogse afgeleiden daarvan zoals ‘Trad’ en Dixieland. Het ‘Classic’ in onze naam kun je dus letterlijk nemen. Maar toegegeven, de grens is niet altijd scherp te trekken.

Nee, er is geen dansvloer. De Club is, zoals de naam al aangeeft, een ‘concertzaal’. Er zijn alleen zitplaatsen en de bar sluit als de muziek gaat spelen. Wel zijn er langere pauzes voor een glas en een goed gesprek.

De beste manier om de Club te steunen is door het kopen van kaarten. Want zonder publiek is er geen live muziek. Neem vrienden, familie of buren mee. Ze zullen je na de eerste kennismaking met classic jazz dankbaar zijn.

We hebben een privacy beleid dat opgesteld is conform de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens. In het kort komt het er op neer dat we alleen opslaan wat strikt noodzakelijk is om de kaarttransactie goed te laten verlopen. De informatie is alleen toegankelijk voor de  bestuursleden en wordt met niemand gedeeld.

Bekijk hier het privacyreglement

Nee, we kunnen bestelde en betaalde kaarten niet terugnemen. Als je onverhoopt verhinderd bent, maak dan iemand anders blij met je kaarten.